Postovanje kolege
Sa malim zakasnjenjem se ukljucujem o celu pricu ali osecam potrebu da se izjasnim sa gore navedenom temom. Ono sto smatram da bi TRGOVCI definitivno trebali da se odstrane sa ovog foruma narocito ako se zna koji su to pojedinci. Vidim par postova "ako neko prepravi neciji ritam i obradi ili tome slicno...... sve je to ista prica nije pojedinac sam seo i uradio ceo ritam nego prepravio par detalja a to svatko moze da uradi ali nemozes da se kitis time jer nije tvoje mozes da prodas celu klavijaturu i set koji je u njoj i to je sve. Sve sto neko od nas uzme sa ovog sajta ili mu neko pokloni jer ima dobro srce i zeli da pomogne nikako nebi smelo da bude za prodaju na ovom sajtu niti bilo kom drugom to bi mi svi kao jedna lepa muzicka zajednica trebali da razumemo i drzimo do toga. Neki kodeksi ponasanja su itekako potrebni jednom iole ozbiljnom muzicaru i forumu. Definitivno podrzavam stav svih koji misle da je to prevara i kradja i milanceshow moderatora.
I nebi trebali da se zaustavljamo na samo ovoj temi, izmedju nas muzicara ili koji vole instrumente postoji jedan vrlo nepravedan odnos. Preprodaja setova !!! Setova koje je neko kupio na svirci mu maznuli dok je bila pauza ili on dao kolegi da ima jer rade zajedno a ovaj sad prdaje ceo set ili slucaj koji se meni desio kad sam kupio Tyros1 dodjem do broja od coveka koji navodno ima set a on u stvari preko mene zaradi i jos dobije set za dzabe. Sta reci vise.
Nadam se da ce yu-midi ozbiljno poraditi na ovom problemu.
|