Sto ne vidi disk kao sto je kolega napisao poslusaj dali se on cuje kad palis sint .Drugo je da mora da je disk formatiran na particije koje nesme da bude veca od 2GB .Ako imas disk od 5 GB napravis na njemu prvu particiju od 2 i ostalo stavis da ti je druga .Sint ce ti videti samo tu prvu i nju mozes samo da koristis.
Drugo pitanje za kabal :
sa njim dobijas jedino to ako koristis vanjski HD SCSI da sa tim kablom povezes sint i disk .Do tih kablova je tesko doci jer se razlikuju mnogo posto je to star standard i svako je radio tad po svom.Na jednoj strani je taj kabal takav da ga skopcas na sint a druga strana je zavisna od vanjskog kucista za HD ako ga koristis.
Pod 3:
Na samom sintu imas da izaberes SCSI port na kojem ti je HD CD ili ZIP kao i na spravi koje sam nabrojao .Ako imas odabrano na HD jumper da je disk SCSI 2 tako ce ga prepoznati i sint.Na sintu mislim da imas brojeve od 0 do 6 .
Pod 4:
Imam ja neki bekap za sint ali su samo dve diskete pa sad neznam dali je to ono sto tebi treba .Ako zelis da ti posaljem ostavi mail adresu na privat poruku i dobices ,
|