Videti jedan post
Star 14.03.2009, 15:20   #2
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@ Makso68

Nemoj da pogresno shvatis moju sugestiju,hvala u svakom slucaju za tvoj trud ali bi bilo ok da ipak neke stvari svi proverimo pre nego sto odradimo upload (ja sam pregledavao tvoje ritmove i napisao da su za G800)...vidi ovako,Na primer GW7 i G800 imaju istu koncepciju ritma i isti format,sto nije slucaj sa GW8 koji je koncipiran kao G70 ili E80...klavijatura ce procitati svaki Rolandov ritam ali nece sam ritam u velikoj vecini slucajeva biti dobro rasporedjen po particijama,to je ono ORIG,VAR,BASIC,ADV ili kod ovih novijih MAIN 1 2 3 4...tako da bi recimo u slucaju ritma za GW8 on morao biti konvertovan kao za G70 samo zbog rasporeda samih delova ritma,to je to...

I jos nesto...iz licnog iskustva kada sam uzeo g70 i pokusao ritmove sa VA76 koji sam do tad koristio da ubacim u sint,vecina je radila,malo je bilo ispremestano tu i tamo ali su generalno radili (ne svi,konkretno 7/8 i 9/8 nisu hteli da rade),medjutim bilo je cestog blokiranja recimo kada pritisnem prelaz itd,tako da sam konkretno morao za G70 da vecinu ritmova radim od pocetka...to bi bio slucaj i sa GW8 i tim ritmovima sa starih sintova...oni ce se cuti i raditi ali pitanje je dokle i kako...

Promijenjeno od Vule (14.03.2009 u 15:25 sati)
  Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post:
zokixp (26.09.2010)