Videti jedan post
Star 16.03.2009, 02:19   #16
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Ahmoxl Pokaži Post
Eh jbg sad marco7 nisam ja nikog htjeo da zajebavam, nego kazem samo da sam cuo dosta puta da ljudi koji rade sa tim mogu dosta da urade pa eto reko da vidim sta vi kazete!! Ipak hvala svima na pomoci.......
Buraz uopste nisam hteo da te uvredim ili omalovazim,ja ti lepo kazem mix ti zavisi od kutija prevashodno!Ako koristis trositemske kutije onda manje pojacavas mikrofon jer vokal izlazi na srednjake a ako koristis dvosistemke i jos 15'' onda moras da pojacas mikrofon da bi se cuo na kutijama ali zato na snimku ubija koliko je jak!Ja sam to brate davno provalio i pricam ti iz iskustva da znas!Kad ti snimak probija nema strucnjaka koji moze to da sredi!!!Najbolje je kad se snima sve odvojeno ali ti zato treba ili HD recorder mikesta ili jaka zvucna karta pa da snimas po kanaila preko auxa ali to vrlo malo ljudi tako radi i onda mozes da napravis mix kako se tebi svidja,da smanjis bass gitaru ili glas i tako redon,ali ti treba dobra oprema(odlican komp,vrhunska zvucna kartica itd.itd..)...
Ahmoxl (18.03.2009)