Videti jedan post
Star 09.11.2006, 09:23   #10
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da dam komentar ali bez svađe molim...Pozdravljam članove koji su se odazvali na ovaj Nedimov post i da kometiram neke stvari...Dakle YU-Midi je stvarno ZAKON za ljude koji počinju da rade sa muzikom jer meni je dosta pomogla stranica u samom startu dok sam imo PA50...Ali problem je što niko ama baš niko ne da džabe NAJBOLJIH stvari..Dakle ono što ljudi imaju EKSTRA na klaviaturama to nije džabaluk ali za dobre pare se može prodati i to ne svakom nego određenim članovima...Dakle ja sam za to da se stavi nova rubrika u kojoj se preslušaju DEMO snimci i onda ko se odluči za kupovinu nek kontaktira prodavača i poslije nema kritike-sam si slušo sam si kupovo a ne da ti čovjek uvali setove a ono P*č**n dim...Ali da se nebi sad ova strana promjenila u s.p. pa da se sve prodaje a ništa džabe pokloni muzičarima naravno uz zamjenu za drugi set...I još nešto:ipak mislim da nije fer da na ovoj strani budu objavljeni midi fajlovi prosto zbog toga što ionako svako zna u emule,dc++ i drugim programima da sebi skine midi a taj prostor đe su bili midi fajlovi radije zapunimo s kakvim poučnim člancima o klaviaturama i da se uvede COPYRIGHT pa da konkurenčne stranice (znate koje) ne kradu te članke i podpisivaju se na njima kao da je to njihovo djelo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote