Videti jedan post
Star 26.03.2009, 13:44   #227
KORGX5D
Drugar foruma

KORGX5D's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
KORGX5D befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln Lijepi pozdravi narode!

Evo, znaci konacno me neko usrecio, kao kad sam ja to prvi put uradio, zato se javljam sa malim kasnjenjem, jer sam i sam u zdravlje otvorio jednu pivu sinoc, a onda se nisam proso dok nisam ispraznio gajbu.

Gogi, jos jednom svaka cast sto si ustrajao, jer sam vec u dva navrata pomislio da ces mi i ti odustati.

Zahvaljujem se i onima koji su takodje razumno postupili i odustali odmah na pocetku, kada su shvatili da nisu u stanju da se sami upuste u ovaj zahvat, posto stvarno i nije jednostavan, pa moram da Gogiju kazem da malo pretjeruje sa onim da je dovoljno sat vremena, a sam zna da cak ni ja nemam na raspolaganju alat tako dobar kao sto ga ima on na raspolaganju.

Za Zorketa i Afu pozdrav i poruka da cu cim krenu sa poslom im poslati moju MSN adresu kao sto sam i Gogiju, pa ce moci da se stalno obrate ako nesto zapne, a ovo ce vaziti i za druge koji budu raspolozeni za to. Jos kao sto sam obecao Zorketu, za koji dan ce mu stici kompletan kit sa djelovima (poklon od mene), a vidjecu i za Afu sta mognem uciniti (vidim da su njih dvojica zagrijani za poso), posto nemam na zalihi vise tih dijelova, ali i za ostale ako se susretnu sa problemom nabavke, ja cu vam to naruciti i poslati kad vas bude malo vise, posto se i ne isplati tako jeftine dijelove narucivati pojedinacno (skuplja postarina nego dijelovi). Dogovorit cemo se i to ako zatreba.

Pozdravljam i Teslu (vjerujem da nema dzaba takav nadimak), ali pusti ljude bolan na miru. U pravu si ti, nije to jos Pa80, to je u stvari sada Pa60 (reci sad ako ja nisam u pravu), ali ja koristim svako slobodno vrijeme i na tom projektu, pa se nadam da cemo uskoro otvoriti i jos jednu temu ugradnje flash readera (u Pa60 sigurno, a vidjecemo uporedo sta se moze uraditi i za Pa50). Uskoro!!!! ce to stvarno biti Pa80 (nadam se).
Pretezno su to ljudi koji se amaterski bave muzikom i nisu svi u stanju kao muzicari koji rade taj posao da ulazu velike pare za nove i bolje instrumente.

Za one koji su pitali za ugradnju USB-a, da i njima kazem neku, a to je da trenutno taj kit kosta oko 100 eura, pa ga mogu naruciti i vrlo je jednostavna njegova dogradnja, ali uporedo sa ovim projektom za flasch kartu cu da vidim i probam iznaci jeftinije rjesenje i za ovaj posao. Dakle, probacemo i to da rijesimo i otvorimo i ovu temu.

Eto, ako bude jos pitanja, tu sam uvijek cim uhvatim vremena.

Lijepi pozdravi jos jednom.
KORGX5D je offline   Reply With Quote