Lijepi pozdravi narode!
Evo, znaci konacno me neko usrecio, kao kad sam ja to prvi put uradio, zato se javljam sa malim kasnjenjem, jer sam i sam u zdravlje otvorio jednu pivu sinoc, a onda se nisam proso dok nisam ispraznio gajbu.
Gogi, jos jednom svaka cast sto si ustrajao, jer sam vec u dva navrata pomislio da ces mi i ti odustati.
Zahvaljujem se i onima koji su takodje razumno postupili i odustali odmah na pocetku, kada su shvatili da nisu u stanju da se sami upuste u ovaj zahvat, posto stvarno i nije jednostavan, pa moram da Gogiju kazem da malo pretjeruje sa onim da je dovoljno sat vremena, a sam zna da cak ni ja nemam na raspolaganju alat tako dobar kao sto ga ima on na raspolaganju.
Za Zorketa i Afu pozdrav i poruka da cu cim krenu sa poslom im poslati moju MSN adresu kao sto sam i Gogiju, pa ce moci da se stalno obrate ako nesto zapne, a ovo ce vaziti i za druge koji budu raspolozeni za to. Jos kao sto sam obecao Zorketu, za koji dan ce mu stici kompletan kit sa djelovima (poklon od mene), a vidjecu i za Afu sta mognem uciniti (vidim da su njih dvojica zagrijani za poso), posto nemam na zalihi vise tih dijelova, ali i za ostale ako se susretnu sa problemom nabavke, ja cu vam to naruciti i poslati kad vas bude malo vise, posto se i ne isplati tako jeftine dijelove narucivati pojedinacno (skuplja postarina nego dijelovi). Dogovorit cemo se i to ako zatreba.
Pozdravljam i Teslu (vjerujem da nema dzaba takav nadimak), ali pusti ljude bolan na miru. U pravu si ti, nije to jos Pa80, to je u stvari sada Pa60 (reci sad ako ja nisam u pravu), ali ja koristim svako slobodno vrijeme i na tom projektu, pa se nadam da cemo uskoro otvoriti i jos jednu temu ugradnje flash readera (u Pa60 sigurno, a vidjecemo uporedo sta se moze uraditi i za Pa50). Uskoro!!!! ce to stvarno biti Pa80 (nadam se).
Pretezno su to ljudi koji se amaterski bave muzikom i nisu svi u stanju kao muzicari koji rade taj posao da ulazu velike pare za nove i bolje instrumente.
Za one koji su pitali za ugradnju USB-a, da i njima kazem neku, a to je da trenutno taj kit kosta oko 100 eura, pa ga mogu naruciti i vrlo je jednostavna njegova dogradnja, ali uporedo sa ovim projektom za flasch kartu cu da vidim i probam iznaci jeftinije rjesenje i za ovaj posao. Dakle, probacemo i to da rijesimo i otvorimo i ovu temu.
Eto, ako bude jos pitanja, tu sam uvijek cim uhvatim vremena.
Lijepi pozdravi jos jednom.
|