Videti jedan post
Star 31.03.2009, 19:30   #17
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Evo drugovi moji ja cu da vam objasnim lepo u detalje kako da porazdvajate kanale i samo nemoj da dodje neko pametan pa da mi pise ovde isto je kao na 2 ili kao na 4 kanala jer ce momentalno da fasuje bananu!Evo sad cu da vam dam poredjenje onako u cemu je razlika!Ako na primer imas put sa dve trake i na njemu 100 vozila u minuti onda ce ta vozila moci da guraju jedan u jednoj i drugi u drguoj traci dok ako imas put sa cetri trake normalno je da ce saobracaj ici brze i po cetri volzila od jendom u cetri trake i svakoj traci ce moci da se vozi razlicita brzina,razlicit tip vozila i tako dalje i tako dalje....Isto je tako i na 4 kanala kad razdvojis klavijaturu jer ces u tom slucaju moci da stelujes drum posebno a da ne poremtis mix bass gitare ili solo boja i acc pratnji,znaci sve gura odvojeno i mnogo je konkretniji i jasniji zvuk sto je mnogo bitno!
KAKO ODVOJTI KANALE?EVO OBJASNJENJA
GLOBAL->AUDIO OUTPUTS i onda UPERR,LOWER,ACC posaljes na L i R izlaze BASS GUITAR posaljes na OUT1 i DRUM izbacis na OUT2 i tako zadas kao drum category i tako se sacuva global!Posle na mikset dajes sta ti treba po kanalu na EQ i to zvuci vrhunski!
Opet ponavljam samo nemoj neko sad da se pojavi i da mi tvrdi da je isti izlaz na 2 ili na 4 kanala!!!
korgkras (06.08.2011)