Videti jedan post
Star 01.04.2009, 20:07   #2
milanche007
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
milanche007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

sempl ti je engleska rec(SAMPLE),koja bi se mogla prvesti kao uzorak necega.a prostim recima SEMPLER ti je sparava koja ANALOGNI zvuk,pretvara u DIGITALNI.nprimer zvuk harmnike se snimi i onda se posle vrsi obrada tog signala i prilagodjava se u format(ili ti prostim recima zapis) koji bi mogli da prepoznaju muzicki elektronski uredjaji,da posle reprodukuju taj zvuk koji je snimljen,pa tako cujes (skoro)original harmoniku na klavijaturi.nadam se da ti je sad malo jasnije.verovatno ce se javiti neki kolega koji ce ti ovo strucnije objasninti mislim na te izraze,ali prostim recima ti je to to.takodje licno bih voleo da cujem i ja,detljano objasnjenje ovih pojmova,sto bi rekli onako kako se to objasnjava na studijama,da bar raspolazem sa tacnim terminima.a vokoder ne bih da objasnjavam posto ne znam kako da ti objasnim.reci cu ti samo da vokoder i vokalist nije isto.ti si mislio na vokalist,heheh.vokalist ti je uredjaj koji ti omogiucava da sam sebi pevas tercu ili sekstu,ili sta vec hoces,prosto receno.to ti kosmajac koristi

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player
.nadam se da su ti bar malo jasnije neke stvari,ehhehe.pozdrav
milanche007 je offline   Reply With Quote