Prijatelju Almire
Sad neznam tacno o kome je setu rijec,ali ako mislis na SET sto sam ti poslao posto si vec napomenuo u prosloj temi da se ritmovi slabo cuju i ako taj SET uporedis sa SETOM sto imas od Envera E-KARA.SET stvar je sledeca.
Enver je radio SET stim sto je sve ritmove (semplove) podesavao na 4 oscilatora,sto znaci stim dobijash vecu snagu,dok na mome SETU koriscena su 1 ili 2 oscilatora na BAS,LUPOVE,BOJE zavisno od kvaliteta sempla.Ja licno nemam nikakvih problema i dobijam snagu i kvalitet po mome ukusu veoma dobar sa tim podesenim ritmovima.Za mene je najbitnije i po tome se orijentisem da pravim ritmove u jacini standardnih ritmova.
MASTER za Live svirku postavljam sto jace ostavim samo malo rezerve ako zatreba a slajdere sam samo podesio za solo,znaci potrebno je da se u GLOBALU podesi.
Sto se tice samih ritmova moze da podesih i da ih pojacash za najmanje 40% stim sto jednim dijelom se radi u record menu,sve i jedan spur pojedinacno i onda u samom ritmu.
Ako nije neki od ritmova sto sam ja podeshavao,nabolje bi bilo da posaljesh jedan ritam da vidim o cemu se radi i dali je moguce neshto jace (bolje) napraviti.
Evo upravo sam veceras postavio razglas posto sutra imam svirku.
Powermixer Dynacord PSX, Ev 2 pasivne kutije i 2 mackie SRM450.
Prijatelju to razbija jednostavno usi otpadaju
sutra me nema do 6 ujutro
Pozdrav
Miodrag