Pisao sam u postu editovanje PSR1500/3000 kako se steluje ritam sekcija i kako to moze masno zvucati, a sad sto rece kolege ispred mene nije lose da se psr prilagodi nekom mixeru pa da na osnovu toga napravi jedno 3 usera za turbo efekat i onda je sve ko lan. Samo da kazem jos da treba znati neke stvari oko ritmova. Ako ste od nekoga dobili onako obican ritam, koji nije filtriran u nekom softveru (cubase,XG works...) necete pretjerano dobiti masan zvuk styla, medjutim ako ste ovo uradili kako rekoh pa onda na klavijaturi dodatno podesili equalizer sekciju, user efekat, kontraste pratcih boja u rtimu isl, bicete jako ugodno iznenadjeni vasim strojem. Znam da dosta nasih kolega nece da poradi na tehnici klavijature, no ima tu jos stvari poput izbora snage i kvalitete mixera, kakve kutije imate i pod kutem sjecete sound u sali, imate li bas binove i slicno. Svaka klavijatura moze jako dobro da se sredi. Ja upravo rasprodajem dio svoje opreme i da ne reklamiram sad PSR1500, nebi ga prodavao da mi ne treba klav sa boljim solo farbama (moderatori nek mi ne uzmu ovo za samoreklamaciju!!!). To hocu da kazem da ljudi svasta pricaju, al malo ko se usudi ici do kraja da nauci svoj instrument, da bi na bini bio sto bolji, pozdrav
|