Videti jedan post
Star 05.04.2009, 13:36   #28
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav ekipo !

Sva tri navedena modela sam isprobao. Neke teže jer ih nisam najbolje kužio, pa su mi vlasnici istih klavijatura i pomogli oko rada s njima, neke lakše normalno, kao stari KORG-ovac da mi je za Extreme bilo dovoljno par minuta pa da se nađemo na istoj valnoj duljini.
Prvi uvjet testiranja bila je cijena. Znači, niti jedan model (rabljeni) ne smije biti skuplji od 1.300 €. Ima Extreme i za 1.000 €, pa skoro bi se i M3 dao nać za 1.300 €. No uzeo sam generacijski predzadnji model. Yamaha ES je ušla u izbor testa jer nitko još nema najjači model (imam frenda u VG koji još muku muči s njome - Darko pozdrav !), a i ona je cijenom bliža 2.000 € nego 1.000 €, znači drugi svijet. Rabljeni K2600 se da dobiti za 1.300 €. Drugi par rukavica je što je nova skoro duplo skuplja, no uzeo sam prvenstveno u obzir cijenu za sva tri modela. Tu svakako Roland nisam uzeo u obzir, a i nisam znao da se da Fantom dobiti za tu cijenu.
U svakom slučaju hvala vam svima na komentarima, primjedbama i savjetima. Moju recenziju ne uzimajte previše k srcu jer je to čisto MOJE uvjerenje, i kako kaže buraz Vax, izgleda da je malo i pristrana s obzirom na moju ljubav prema KORG-ovima. Al kako sam reko, želio bi imat nešto dobro i vrijedno iz druge ergele osim KORG-a, stoga na vama je drage kolege da mi pomognete oko odabira. Za sada mi je Vingula najbliži i znam da bi eventualno izborom Fantoma najprije za nastup imao služen synth uz njegovu pomoć.