Moracu da vas razocaram...
Sa izlaskom Korga m3 na trziste i sa njegovim prvim O.S.ver. 1.0, ljudi-korisnici su imali puno problema prilikom Editovanja, povezivanja sa midi portom, preko Efekata, USB citaca (da ne nabrajam), celkupnog softvera...
Cinjenica je i ta, da sa svakim novim Upgrade nisu dosli do malte ne savrsenstva u radu sa ovim i sa bilo kojim modelom ne samo u Korgu nego i u Rolandu, Yamahi, Ketronu i ostalim modelima koji podrzavaju Update Operativnog sistema...
Posto je rec o Korgu m3, da se vratim na pocetak ovog posta, jedan od problema je bio i upravo to o cemu govorite.
Ali, izlaskom najnovijeg Updatea za m3: 2.0.3 su ispravljene greske (Bug) kao sto su: MIDI, Effect, Sequencer Mode, Media Mode, General, Program Mode, Combination Mode, Sampling Mode, Vocoder Programs, KARMA i da ne nabrajam jer ih ima dosta, tako da Korgovi ing. teze nekom savrsenstvu u radu sa ovom spravom..
Ne bih da budem subjektivan samim tim sto posedujem ovu klav, na kraju krajeva toliko sam bio zaljubljen u G6 da sam se dvoumio izmedju ta dva modela, medjutim sto vise provodim vremena sa m3, sve ga vise ne volim nego je to moja druga zena...
I da se opet vratim na Klavir koji se pominje ovde! Jedan od nacina za proveru polifonije je i taj u prvom primeru, medjutim dokazacu vam da je taj Bug ispravljen sa novom verzijom softvera koja je izasla proslog meseca, a onaj post sa one stranice je od prosle godine. I taj problem se ne pojavljuje na korgforums, znaci da ovo vase glasno razmisljanje "ne pije vodu"...
@makikorg, mislim da nisi razumeo problematiku ovog posta, u pravu je @bandza!