ma to kod nas u srbiji nikada nece zaziveti,mozda u svetu ,ali ovde ne.milim nadrljace sirotinja.u beogradu to nikada nece zaziveti,bas ce neki gazda velikog lokala da dozvoli da mu udje inspekcija u lokal i da ga zezaju,ustvari mozda i udju ali uz pratnju zandarmerije,inace ovako,tesko.pri tom mislim na ove jace klubove.a po srbiji ce biti cistki ali po istom principu njamanji ce da nadrljaju.a sto e tice drugih zemalja,mogu da mi zabrane da sviram tu uopste me ne dotice,hehehhe.samo crnogorci da se ne bune mnogo(kod njih jeos uvek ima kesa ako ste u kombinaciji),mada vidim poceli su i oni sa ata karnetom,hehe.sto se tice polaganja,STA TO POSTOJI STO NE MOZE DA SE KUPI,pa ljudi ce da kupe licencu,a mi cemo ispasti majmuni sto polazemo i opet svi ramo zajedno sa njima.zato ne nameravam uopste da izlazima na polaganje,jedino ako bas pritisnu,ali nadam se da ce me dotle i boleti uvo za svirku,verovatno cu raditi nesto drugo posto nastupa FENOMENALNO vreme za muzicare i muziku uopste.pozdrav svima!!!!
Dodato:
pogresio sam u kucanju heto sam da kazem MISLIM nadrljace sirotinja
Promijenjeno od milanche007 (09.04.2009 u 01:27 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|