Videti jedan post
Star 28.11.2006, 12:50   #3
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Da se mene pita ubuduce bi download sekcija bila zakljucana za sve koji samo downloadaju, a nista ne uploadaju.
I to po kljucu, 1 za 1. Jedan KARAOKE file upload, jedan KARAOKE file download. Isto tako i sa SET-ovima, ritmovima i sl. A za Super style bih sastavio žiri da donese ocjenu koliko style vrijedi, a ne da ja dam ovdje 50-tak vrhunskih super stylova (nije bitno što nisu svi moji, ali ih do sada nitko nije prikačio), a iz download centra za skinut od super stylova samo stvari koje su postavili Yu-midi, Vaxter, Adrian i starosjedioci. Da postoji ma samo 5 dobrih ritmova. Ali zato puno vas se puše kako ima super SET-ove na svojim aranžerima. Pitam vas, koliko vas je samostalno napravilo te famozne setove. Nedo vam Bog da mi admini daju ikakve ovlasti, jer čete za početak pisat test o poznavanju pravila foruma, pa kad njega položite, onda čete mic po mic imati pristup višim razinama.
I s pravom se ljutim, jer činjenica je da vas ima ovdje dosta koji ste fer i OK, a ima vas i puno koji samo čekaju da im pečene patke ulete u usta. E pa takvih mi je dosta. No takvi nisu vrijedni da se radi njih zatvara site niti da se zbog njih žiciram. Zaboravili ste da postoji PM i da si barem mi ozbiljniji i koji želimo surađivat možemo dopisivat, komunicirat i slati materijale putem privat e-mailova.

E da i za kraj. Od sutra naplačujem savjet po 5 €, a materijale me nemojte tražit. Dat ću ih samo onima kojima ja to želim. :wink:
kreso je offline   Reply With Quote