Videti jedan post
Star 28.11.2006, 13:16   #5
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Di si mene svrsto u Yamahaše
I da imam tolike pare nikad ne bih kupio Tyros II. Ne da nije loš aranžer, nego imam svojih razloga zašto. Jedan je od tih da je preskup i ne vrijedi tih novaca.
A što se drugog tiće mislim da je bezveze postavljat DEMO-e SET-ova ako ih nisi osobno sam pravio. Zbog čega reklamirati nešto što nije tvoje. Osobno da se mene pita u demo bih stavio samo vrhunske SET-ove koji su za prodaju i koji stvarno vrijede, a to znaći da ih na ovom siteu može besplatno reklamirati samo YU-midi kao vlasnik ove stranice. Ostali koji prodaju svoje setove ili ih namjeravaju prodati kao npr ti Korguser2005 bi trebali platiti Miodragu reklamu na ovoj stranici.
Bez ljutnje, ti ovdje radiš konkurenciju YU-midi siteu koji je sam uložio svoja sredstva i materijal u izgradnju ovog sitea i mislim da nije fer da mu pored njegove dobre volje da sve daje (što može) ovdje besplatno mu budeš još i konkurencija.
Lijepo ti prijatelju napravi svoj site, pa na njemu tada reklamiraj i prodaj svoje SET-ove. Ovdje je dozvoljena samo razmjena, i donacija. Prodaja NE ! Prema pravilima foruma imaš oglasnik gdje možeš prodavati takove stvari ako koga zanimaju. Na forumu samo instrumente i to prvenstveno s namjerom da ga prodaš prijatelju, kolegi s kojim češ preko ovog sitea i foruma ostati u kontaktu, a i i iz kolegijalnosti da mu pripomogneš ako čovjek negdje zaškripi.
Ja sam osobno takova osoba da ako vidim da nekome treba pomoć jer nema, nezna ili mu nije jasno uvijek rado priskačem, ali da bih se s nekim takmičio ko neki balonja : "Ko ima bolji SET" ili "Daj da čujemo tvoj SET i boje" ne želim. Moj SET nije na prodaju. Mogu ga samo poklonit, ali kome ću ga poklonit, taj to mora zavrijedit. I ne treba mi nikakve reklame i dokazivanja. Iza svojih 36 godina života imam dokazan rad, sviram iz osobnog zadovoljstva i hobya. To što zarađujem od svirki je čisto radi amortizacije oprema i instrumenata, jer niti jedan Music shop kao niti proizvoiđač nije mi dao mukte niti ijedan kabel, a kamo li instrument.

Hvala na razumjevanju.

Pozdrav
kreso je offline