Videti jedan post
Star 28.11.2006, 13:54   #7
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma nema nikave svađe stari moj.
Stvar je samo da samostalnim radom svatko od nas mora naučit cijenit svoj i tuđi posao.
Mislim da je Miodragov cilj isto kao i naš da se ovdje podaci razmjenjuju, da jedan drugom pomažemo savjetima i materijalima. E sad, da li ću ja dat svoj najbolji SET ovdje svima džabe ... Mož si mislit. :wink:
A u vezi postavljanja demoa, kažem da ja osobno neću postavljat ništa i trošit kapacitete sitea sa svojim sviruckanjem. Mogu puno pokazat, ali ako me netko želi čut volio bih da to bude uživo, pa da samnom i sazvira i zapjeva. Hebeš ovo. Mogu prikačit bilo koga gore i reč : "Evo momci, ovo sam ja otprdio" da izviniš.
A inače sam VELIKI protivnik da se ovdje prodaju SET-ovi koji bi bili izravna konkurencija Yu-midi. Ma uopće ma ikakav set koji se tiće KORG-ovih aranžera. Jer iz osobnih iskustva govorim, a osjetio si i ti na svojoj koži da se preprodaje bofl roba, šund i ukradene stvari. kako ne bi dolazilo do prepucavanja i klanja, ja visoko dižem gore ruko PROTIV prodaje SET-ova preko ovog site-a. Druga stvar su klavijature, efekt procesori, moduli, razglas ... Ali software tj SET-ovi su jako osjetljiva tema. Nemoj me krivo shvatiti, koliko bi onda ja trebao dobiti para od sveg materijala što sam ovdje stavio DŽABE. Ne samo ja, nego i mnogi od vas. Pa nisam ni čašu vode tražio. malo treba biti realan i fer prema ostalima. Prodaj materijale preko oglasnika i sa strane. Jer mene to strašno smeta. karikiram, npr. ti prodaješ svoj set. Može on biti odličan i neznam što sve. Ali meni je moj SET koji sam dao džaba najbolji, pa nisam dobio ni centa za njega. Znači ispada ti si pametan jer si unovčio svoj SET, a ja sam glup što sam ga poklonio.
Respect prije svega. Zato ističem da bi trebalo reklamiranje i prodaju zabranit svima koji nisu nečim specijalno zadužili forum. Zna se zašto je Nedim dobio dozvolu da reklamira ovdje svoje SET-ove. To možeš i pročitati, a i pitati svakog člana s dužim stažem ovdje kojem je Nedim nesebično pomogao.
kreso je offline