Ma vidi, on ti prepoznaje program mode, ali ne vidi naziv iz USER-a, tj kako bi se izrazio vidi na kom mjestu je npr upisana boja.
Uzmi primjer :
U performanci 1-5 imaš harmoniku koja se satoji od 3 podboje. Jedna boja je npr Tango accordion iz grupe Accordion, druga boja je iz user 1 program moda naprimjer na broju 25. E nju će vidjeti kao User1 Prg25. Treća boja neka ti je npr neki KMP file tj sampl na kartici. I i njega će vidjeti isto kao i boju iz user programa. Znaći, ti moraš sam znati pod kojim ti je brojem zakačena boja u useru kao PRG ili sample. Ja ne kačim synth na synth kad radim sa KAT2000, ali mislim da spajanjem postoji mogučnost da ti i prepozna nazive boja (stvarno neznam, jer nisam do sada isprobo). Ionako poslije sve prebacim na aranžer i nedostatke nadoradim na njemu.
Znači na KAT2000 možeš pregledati i preslušati čitav SET. E sad kvaliteta i reprodukcija zvuka neči, ISTIČEM biti nikad ista kao na samom PA1X, jer zvučna kartica i KORG-ov procesor nisu isto. Ali mislim da priključenjem putem kabla Pa1X na PC računalo i selektiranjem unutar KAT-ovog SetUp-a imaš mogučnost korištenja samog aranžera kao multimedijalne kartice. Možda mlatim sada gluposti, jer osobno nisam isprobao, ali ako prepoznaje Cakewalk i Cubase konekciju, onda vjerujem da mora poznavat i sam KAT2000. A i unutar samog programa imaš drivere i parametre od pojedine Pa klavijature.
|