Ma znam brate...Meni pravo da ti kažem ne smeta...Dakle nek svako prodaje ili svoje ili tuđe al bez mene...Dakle ja znam samo da kad napravim set ima da bude do jaja pa makar ga pravio pola godine...Enver iz NY je napravio ODLIČNU stvar...Naime sam je momak napravio sebi ritmove i boje na PA80 i snimio Demo kojeg je postavio na YU-Midi...Dakle većina ljudi (i ja sam bio među njima) dala bi dušu za otaj set...Jer je čovjek napravio original JuVe sve od A-Ž i to onakav kvalitet više nema ko što je imo na PA80...Ali momak ne daje taj set pa da mu kuću ponudiš...Dakle nisam ga ni tražio od njega jer znam da je 8 mjeseci (živa istina) ispopunjavo taj set i pravio ko lud...Ali zato i zvuči do jaja i njegov melos i način svirke je UNIKAT u americi i zato je tako tražen i dobar muzičar...E sad sam i ja skonto-dakle napravi sebi i imaj za sebe...A ako ko traži to tvoje djelo ako ne cjeniš svoj trud prodaj ga ili daj džabe...Ali s tim si sam sebe sjebo jer dokazivaš da ne cjeniš vlastitog talenta i rada,kao i muke...Svako ima pravo da se odluči šta će da napravi sa svojim materialom ali najviše me paraju oni dileri (zanš o kome govorim) što tuđe grabe i skupljaju i onda s tim zarade...E pa nek zarade na mom znoju-hoće klinac...A sigurno ću napraviti ubitačan set pa makar godinu dana ne spavo kako treba ali JuVe ima da bude u originalu

...Pozdrav!