ma bude svega
imao sam ja slično momak pogodio svadbu ˇ" pjevač" stigli mi da sredimo da postavimo razglas i to stižu svatovi mi raspallili kolo ljudi igraju onda počmu tražit da se zapjeva.
krenemo danas majko ženiš sina momak kreni velim ja on se zaledio nemore počet da ga da ne kažem sta.
sviramo mi foršpil par puta al ne počinje krene on nigdje ga ni crne ni bjele a pjeva rastura
neznaš jal ga gule jal pjeva bog ti jadan krene pa stane ljudi se okreću gledaju ajd krenem ja vidim da od njega ništa al krene i on izjeba me nije u intonaciji pa izbaci i mene
ja stanem stane on popizdim i velim prijatelju il pjevaj il šuti otpjevam ja prvu onkrene dalje al ljudi idu meni i pitaju đe ovog nađo reko našo on nas a ne mi njega para baš i nije išla pa se nisam trpo da pjevam al je svirka bila da se ubiješ nemore čovjek uhvatit intonaciju vriska ga stoji
pito sam se zašto ga ljudi uzeše al sam skonto kad je došla isplata buraz ija koju smo cjenu rekli on nije za toliko pogodio da nam plati dogovoreno vadio je lovu iz svog džepa
čovjek voli pjevat i bit u centru pažnje nije važno oćel zaradit otad više nismo radili skupa uuuuuuuuuuuuuu šta ja napisa moglo bi još ajd za sad
|