Videti jedan post
Star 29.11.2006, 10:15   #9
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hehe...E moj jaro kod mene nema posla...Dakle ja se školam i nigde ne radim samo stipendija (80eura) i svirka...Inače imam za jedno 10.000eur opreme pošto sam kronički kupac opreme-bolestan sam na muziku i opremu iako nemam prostora gde da držim instrumente...Dakle odkad nam se raspo band (pre 2 godine) svu sam opremu kupio za gotove pare a prihod je bio od tezgi...Doduše opazio sam jednu situaciju...Ovaj moj PM1600 kad sam na jednoj tezgi priklopio svoja 2 Corrusa,od kolege sx300,I jedne LEM bass binove mikseta mi se više puta ugasi...Dakle forsirali smo je ko ludi (2 dana pištale uši od svirke) ali odjedamput nema zvuka...I malo malo i opet se pojavi...E sad ako je to ona protekcija nije mi jasno kako to da na primer nekad mikser radi samo nema zvuka,a nekad se sve LED-Diode pogase i ništa nema-kao da mikseta nebi bila uklopljena u struju 230V...u tom primeru moram da ugasim mikser za neko vreme i kad je posle upalim radi sve normalno-Ti imaš PM1000 sigurno znaš u čemu je stvar...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote