Prijatelju moj ja nemam šta da se ljutim...Dakle NIKOME nisam prodo tuđi set ili na njemu zaradio...Dakle to što si iznio svaka ti čast-realan si kažeš ono što misliš...Doduše ja radije neke stvari prećutim jer ne želim da stvaram svađu....Ali vidi jednu stvar-danas pojedinci koji imaju svoje sajtove prodavaju Tuđe stvari...Ja kad sam imo PA80 napravio sam jedan jedini set (skido stvari sa drugih setova i štelo po svom ukusu) i stavio mu ime ALMIR-LJ.SET...E sad ja sam jedini Almir u Sloveniji što sviram a za Ljubljanu da ne govorim...I kad sam vidio par frajera da imaju moj set na kojem Piše Almir-Soprano ili Fajke,Sexofon ili Pirule (to su imena boja što sam ih sam izmislio) a sam set je preimenovan-šta da kažem...Bez rječi a ja sam znam da tih imena nigdje više nema nego u mojoj glavi.Ja taj set nikome nisam dao ali kad sam prodao PA80 zamolio me čovjek da mu sve gore ostavim...Ja normalno pristao na to al da nikome ništa ne daje-grajer mi dao svoju rječ i šta se desilo?Gledam taj isti set kruži (ali bez semplova)..Al eto pametan šuti...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|