Pozdrav svima,
mislim da li da odgovorim ili ne ali obzirom da ste me spomenuli moram !
Neću biti grub kao neki jer je to osnova kulture dopisivanja na Internetu pa ću pokušati kulturno odgovoriti a sad - tko shvati - shvati !
Ispravio bih samo par netočnih izjava !
Citat:
Originalno postovano od kreso
Di si mene svrsto u Yamahaše
|
Nisam rekao da si ti yamahaš nego sam pitao da li možda ti imaš kojim slučajem neki mp3 demo !
dalje,
Citat:
Osobno da se mene pita u demo bih stavio samo vrhunske SET-ove koji su za prodaju i koji stvarno vrijede, a to znaći da ih na ovom siteu može besplatno reklamirati samo YU-midi kao vlasnik ove stranice.
|
Na tvoju žalost, tebe se ne pita, pita se administratora ovog sajta !
Citat:
Ostali koji prodaju svoje setove ili ih namjeravaju prodati kao npr ti Korguser2005 bi trebali platiti Miodragu reklamu na ovoj stranici.
|
Ne prodajem (još) svoj set, za prodaju namjera postoji jer je uloženo jako puno rada ali ni to se još sigurno nezna da li će se prodavati, razmjenjivati ili darovati ! Za plaćanje reklame nije nikakav problem samo mislim da bi administrator ovog sajta o tome trebao donositi odluke !
Citat:
Bez ljutnje, ti ovdje radiš konkurenciju YU-midi siteu ..
|
Neznam na koji sam mu način ja konkurencija - pa nemam još vlastiti portal sličnog sadržaja ! To je prava konkurencija ako si na to mislio a ne postavljanje mp3 demo snimki da ostali vide što se može napraviti od pojedine klavijature pa da na osnovu toga donesu odluku da li je isplativo za njih kupiti takvu klavijaturu ! U svakom slučaju bolje je postaviti vlastiti demo mp3 nego naklapati praznim riječima što sve klavijatura može ili nemože ! Ovako kad ljudi čuju donose odluku ! Zbog čega inače idemo svi u music shopove na probavanje klavijatura i slušanje ?
Citat:
Moj SET nije na prodaju......
|
Pa nisam ni tražio tvoj set ! Niti bilo koji drugi badava - to što sam htio kupiti samo po sebi dokazuje da cijenim tuđi rad jer i sam pravim svoj set pa znam koja je to muka !
Citat:
Ja sam osobno takova osoba da ako vidim da nekome treba pomoć jer nema, nezna ili mu nije jasno uvijek rado priskačem ...
|
Pa ako si takova osoba, daj svoj set drugima (ne meni) koji nemaju i neznaju sami napraviti !
Citat:
Ali meni je moj SET koji sam dao džaba najbolji, pa nisam dobio ni centa za njega...
|
Citat:
E sad, da li ću ja dat svoj najbolji SET ovdje svima džabe ... Mož si mislit...
|
Ovo sad ne razumijem ! Može li netko ovo objasniti ?
Citat:
E kad bi KORG napravio opciju stavljanja passvord zaštite na osobne SET-ove. To bi bila veća revolucija od portamenta..
|
Ne treba ti KORG da bi se to napravilo, to možeš i sam ako znaš ! I nije tako teško - ako treba pomoć - tu sam !
Ovaj post nema namjeru da "diže" tenzije, to je jednostavno odgovor zato što se moj nick spomenuo u krivoj interpretaciji a ja sam nisam imao namjeru nikoga uvrijediti ili obezvrijediti nečiji trud i rad, tako da što se mene tiče ja se na nikoga ne ljutim i zahvaljujem svima što se trude da ovaj forum bude od koristi u smislu pomoći i razmjene znanja a ne u "konkurencijske" i "reklamne" svrhe!
Pozdrav svima !