Videti jedan post
Star 30.11.2006, 09:42   #5
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma nema problema jarane...Raspitaću se pa ćemo vidjeti kako i šta...Sreća ti je što je XP50-ka noviji model od mog D-10...Joj meni muka što mi je prvi sinth a stoji pokvaren jer nema djelova...Al et šta ćeš...Joj jarane to nije ništa...Kad je moj kolega Sinan kupio od jednog muzičara DX11 (zna ga fićo) i crkla mu Ram-baterija...I mi otvorili sinth...Ja bože mili šta je tajčovjek radio s tom klaviaturom....On je bajagi stavio neku 3v bateriju,zaloto nekim žicama i zaljepio sa silikonom...A tipke koje su nekad bile polomljene,uzeo iglicu i stavio u tipke i tako da ona iglica drži onu metalnu pločicu šta je kod DX11-ke umjesto federa...Živa istina jarane,to nikad nećemo zaboraviti...I kad smo zamjenili bateriju i stavili boje preko midija ošla je u prodaju...Ma zajebi ti neke ljude što prodavaju mačka u vreći...Ja znam koji sam god instrument prodo da je bio u odličnom stanju jer nema klaviaure koju nisam otvario i čistio je-to mi je takav užitak nemožeš zamisliti...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote