Videti jedan post
Star 02.05.2009, 12:35   #3
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Odvratna sumnja ili kakva god ne vlada samo kod mene nego i kod ostalih clanova ovog foruma.Samo sto se jako mali broj odlucio da to kaze javno.Sve dok se ne dokaze suprotno od onoga za sta se ti teretis ovde ti niko nece verovati pa ni ja.Dzaba sto sam ja nasao na drugom forumu istog lika(avatar i pseudonim).Ti ni izbliza ne licis na tu osobu tamo(bar se meni tako ucinilo,mada mozda su te ovde ljudi isprovocirali i povukli na dno).Tacnije izvukli iz tebe ono najcrnje.Mada ako si stvarno zensko i upala si ovde medju azdaje onda svako iskrivljeno ponasanje koje se kod tebe manifestuje se da oprostiti.Jer u nedostatku zenskog sveta se ti poistovecujes sa nama muzicarima i trudis se da igras istu igru iako nisi takva u prirodi.A od toga nema crnje veruj mi.Pogledaj pevacice (cast izuzetcima ako ih ima tamo negde).Cudno je da neko uopste ima zelju da se pridruzi ovakvoj skupini ljudi i da razgovara u onim temama gde uglavnom niko nista pametno nema ni da kaze ni da cuje.Razumem da si kupila klavijaturu pa ti nesto nije jasno pa malo svratis da pitas nesto.Pa ti dosadilo da caskas o opremi pa se malo opustis ovde u svastari.Nego ti pravo ovamo u crni svet.Nemoj nesto da zameris !Ja samo kazem svoje misljenje.I jos jedno sve ti je oprosteno ako si zensko.Jer ti i nismo bas pozeleli neku sjajnu dobrodoslicu na ovaj sajt.
P.S. Kad dokazes da si zensko verovatno ce se stvari naglo izmeniti.To bi bilo sjajno videti.Mislim da bi uzivala-o!
bandza je offline   Reply With Quote