@milanceshow
Uvazavam sve sto si reko,vi radite taj posao moderatora i najbolje znate stanje stvari.
Naravno da su ljudi problem a ne demo snimci,napokon demo snici na ovakvu postavku demo sekcije vise predstavljaju ljude nego klavijature.
Kada kazem reklamiranje ne mislim na prodaju materijala nego na reklamiranje nas kao muzicara a to mnogi od nas da tako kazem "zloupotrebljavaju".Vecina smatra da ce ako se "pokaze" da dobro svira i peva ili sve zajedno,na taj nacin steci vise postovanja,prijatelja itd. sto je i normalno dokle god je moralno to jest nije dovoljno samo dobro raditi svoj posao vec uz to i biti dobar covek.
To da li bi bilo problema da tema ima stotinak stranica ne mogu da komentarisem,ali sto se mene tice ja ne bi ni postavio svoj demo snimak pored necijeg boljeg snimka ukoliko je taj neko dobro upakovao svoju klavijaturu i uz to dobro odsvirao(citaj razbio)!
Sad mi pade na pamet dok ovo pisem,za one koji sviraju i pevaju posebna tema Pevaci klavijaturisti.
E a zamisli ovu situaciju,ja sam gost na forumu i zelim da cujem kako zvuci primer G70 i
ne interesuje me ko kako svira,da li treba da pregledam pocetak svake teme kako bi dosao do zeljenog snimka?
Tu oko polemike i razmene materijala nema problema to ide i ja nisam ni rekao da je to problem.
Na kraju krajeva ovakva postavka demo snimaka daje naglasak na ljude koji su svirali a ne na
klavijature koje su svirali a mi rekosmo da su ljudi problem a ne klavijature!
Pozdrav!
Dodato:
Izvinjavam se rekao sam da se polemika ne vodi u sekcijama foruma koje su za to predvidjenje a kako ce to dugorocno uticati na sajt vi ste kompetentniji da procenite.
Promijenjeno od Boban010 (05.05.2009 u 13:29 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|