Videti jedan post
Star 06.05.2009, 14:43   #7
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Sve što reklamiraju na TV-u je teški shit. Nema danas dobrog filma a da te ne zasipaju s milijun reklama em za prašak za veš, pa ženske uloške, pa krema za qrac-palac i što ti ga sve ne znam. Ja bi nabio takav porez da im nebi palo više na pamet proizvodit i reklamirat smeče. Ariel , Olvajs .. mož si mislit kolko to trebam ... prašak je prašak, uložak je uložak, kinderlada je čokolada itd. Nema donače reklame, sve strano smeče i sranje da izvinete.

A danas me je posebno spizdio u mozak novi zakon o zabrani pušenja (od danas je na snazi) u svim zatvorenim javnim prostorijama i kafičima.
Jutros dođem prije posla u omiljeni kafić da u miru prolistam novine, popijem kavu o popušim uobičajne 3 jutarenje pljuge, kad konobar kaže da ne smijem više dimit u lokalu, nego da nek idem na terasu. A vani 8 stupnjeva, vjetar puše u 3 PM. Mater im šugavu (Vladi i HDZ-u), već mi je pun q njihovog uvlašenja u šupak EU. Čemu ???
Prihvačaju od te šugave EU svakojake zakone, a pravosuđe nam je u banani ko i država. To je diskriminacija i mobing od strane države. Kažu 1/3 građana HR su pušaći. Jesmo, ali onda kad već uvađate zakon, onda mi daj flastere, tabletice i žvakaće za pomoć pri odvikavanju badava il barem po prihvatljivoj cijeni. I da ... nabili su cijene cigareta u vražju mater. Izgleda da ću opet preko grane u BiH po 3-mjesečne zalihe Marlbora, jer je 3 puta jeftiniji.
Jedva čekam kraj radnog vremena ... idem direkt potpisat peticiju i tužit državu Stražburškom sudu za ljudska prava. Ovo će nam skupo platit, prokleta mafija. Kažu da je već preko 15.000 potpisa.