Videti jedan post
Star 06.05.2009, 15:17   #26
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Vingula

Ma buraz razumijem i ja vas nepušaće i podržavam zakon u određenoj mjeri. Nek odrede birc za pušaće i birc za nepušaće. Neka svaki vlasnik sam odlući kakve želi mušterije. I nema beda. Pušenje je moj izbor, al ako uđeš u kafić a nepušać si idi u odjel za nepušaće, a ja ću sa svojim dimljenima u svoj kutak. Plaćam i socijalno i zdravstveno i dopunsko. Imam i zasebno životno osiguranje i sad će mene onaj retardirani Milanović pribit na stup srama kao pušaća i naplatit mi svo lječenje jer sam pušać. Gdje su bili prije 25 godina kad sam posle kolca iz Fizike zapalio prvu cigaretu i navuko se ! Na poslu mi neka daju jednu prostoriju gdje ću popušit svojih 8 dnevnih cigareta (jedna na sat mi je čisto dovoljna) i ja ću drage volje odradit prekovremenih 40 minuta koje mi trebaju da popušim tih 8 komada.
Je cigareta je droga. Ako mogu spizdit milijune kuna na ljećenje đankija koji se ponovno vrate igli, onda barem neka nama pomognu da ih se odviknemo, a ne da je kutija Nikoreta ko 2 i pol kutije Marlbora. Pa logično je da ću i dalje dimit nego žvakat žvakaće koje ne vrede što je pod noktom crno. A priće kako su štetne nek okaće mačku za rep. Sve je to genetika i o genetskom zapisu ovisi dal će tko dobit rak ili ne. Moj pokojni pradeda je imo 98 godina kad je umro. Pušio je ko Turčin 3 kutije Opatije dnevno, pio je ko smuk domaču prepečenicu rakiju (špirit) i Noju (Zagorsko vino koje izaziva sljepilo) i nikad mu nije škodilo. Kod mene nitko nije umro od raka. To što sam ja dobio rak štitnjaće je posljedica uzrujavanja i stresa na poslu i nema nikakve veze s cigaretama (dokazano).