Ja evo isto kao pušač, tja, šta da vam kažem, iskreno, ja mogu popit kavu i bez cigarete.....sjedit negdje sa društvom, pit piće i ne zapalit...na poslu, mislim na radnom mjestu ne pušim jel ne volim kad sam sebi zadimim monitor....odem radije zapalit van na 5 minuta, pa da je vani i -20.
Ali ipak mislim da je ovaj zakon glup, isto ko i oni koji su ga donesli.
Mislim, država daje poticaj za duhansku proizvodnju, i onda još na kraju ubiru debeli porez od cigareta, pa vas sad pitam ko je u stvari ubojica, ja il onaj ko je donesao takav zakon!!
Neka mi taj Gonzo Milinović i ona zmija Hebrang nađu i predastru.....ko je skrivio kakvu sabraćajnu nesreću zato što je potegao recimo pet cigareta više. ko je opljačkao trgovinu ili kiosk zato jel je došao u tremens delirium radi cigareta...
I godinama, već evo 24 radim, svaki mjesec izdvajam za to zdravstvo skoro po 100 eura ako, ne i više od plaće, kad odem doktoru opet sve platim, lijek platim.....a nekad i godinama ne idem....
znači ona lova koju dajem mjesečno, ode nekome, Bog te pita kome....
Ma mislim, Ok,da je pušenje zdravo....nije....al da je pušenje baš takva ovisnost ko droga, to neka mi nitko ne govori, jel ko što kaže Šerif.. liječiš narkomana i alkosa godinama, i to uz koju lovu, a on se opet vrati igli ili flaši.....
I mi sad pušači trujemo nekog.....
Nek taj Gonzo i Zmija onda odu živjet u Kutinu ili Sisak gdje su pocrkali pročišćavači zraka na tvornicama, i gdje je dokazano da je abnormalno veći prosjek oboljelih od raka pluća, al ne radi pušača......
A vjerujem da i u ostalim našim bivšim državama nije puno bolje stanje, šta se tiče kvalitete zraka kojeg udišemo....