Hvala kolege jos jednom.
Jefto,
Bas mi je drago sto znas Djoleta. U stvari ja sam njemu kum, ja sam njega vencao '87, krstio mu cerku Andrijanu '88, a sina Nikolu mu je krstio moj cale posto ja nisam mogao da dodjem.
Ja sam ga odveo u Dunavski Cvet na audiciju za Prvi glas(ili kako se zvalo vec) Studija B jer sam bio prijatelj sa Dragisom Kovacevicem. On je to i pobedio a ja sam vec bio daleko.
Nikad necu zaboraviti kada se radili smo u Pazovi kod Baneta Ulemeka, pevaju Djole i Marina Zivkovic. Djole u sred meseca nadje tezgu i ode za Nemacku. Bane je hteo da nas sve pobije. Sad je sve smesno ali tad nije bas bilo. Uspomene, uspomene...
B.o.y.c.h,
Moj mladi kolega nema sta da mi se divis. Mislim da sam samo bio na pravom mestu u pravo vreme sa pravim ljudima. Sve Ti je to sudbina. Samo guraj napred.
Millane,
Hvala za dobrodoslicu. Za Sabac me vezu lepe uspomene. Oprosti moracu da se hvalim malo. Festival Radio Sapca, Jesenja Revija '84 hala Zorke i dve male nagradice. Takodje pesma 'Nema tocka bez civije' Stari Zvuci ja sam stihoklepac a Ljuba K. napravio melodiju. Uspomene, uspomene...
Eh, bilo nekad a sad sedim u office-u i radim za Engleze (kradem vreme pricajuci sa Vama). Od satora, vasara i garaznih svirki pa do office. Sudbina brate. Sudbina brate, nema druge. Nemozes da pobegnes od nje.
Jos jednom puno hvala za toplu dobrodoslicu.
b.
|