Koristim isključivo svoje rađene ritmove i to sve s HDD-a. Znači sva 3 HDD set-a na Pa80 (123, 456 i 789 SET). Ful su mi isprogramirani i prilagođeni za rad s bilo kojim SET-om i performancama koje koristim. Isprogramirao sam 140 ritmova u raznim varijantama (estame, dvojke, rumbe, polke, valcere, begine, sase, 7/8 u jedno 15 verzija

, pop beatove, 16-beat, par rock i tehno ritmova, tango, 9/8, sirtaki ... )
Na user mjesta (1,2,i 3) stavljam namjenske (rađene ritmove) i obično su vezani za 10 banaka (80 performanci) za određenu pjesmu. Gornje (1-10) banke su mi za boje i samplove i vezane su za HDD stylove, a doljnje (11-20) su orginalne performance gotovih pjesama i pravim ih po abecedi (od A-Z) obično po 80 komada.
Ako nije zahtjevna svirka tada očitam obično set s 160 gotovih performanci (nisu sve orginal) al su barem spremne da se odmah opletu. Obično ih preko SW napravim iz boljih MIDI fajlova, promjenim malo trake i na foršpile stavim da mi svira tercu neki beck sound dok ja pletem lead sound iz prvog glasa. Ako su pjesme slične tada na Intro 1 jedan foršpil, a na Intro 2 foršpil od druge pjesme. Mada znalo mi se je desit ako nisam set dulje vremena koristio da sviram foršpil od pjesme i stisnem krivi intro, pa da vidiš onda belaja ...
Gledano na standardni ritam koristim maksimalno 24 različita ritma, samo kako sam napomenuo svaki ritam pored osnovnih varijacija ima još jedno 5-6 različitih varijacija (razlika u aranžmanu, bubnju, brzini tempa i sl.).
I to sam sad toliko iskomplicirao da kad me netko traži SET, onda mu on nije od nikakve koristi jer mora imat ama baš sve postavke iz SET-a indentične s mojima posebno USERDK i samplove s FMC-a jer inaće ima posla da zaboli glava.