Ovako nije to nikakav problem. Ja bih ovako preporucio ljudima kako da rade sa registracijama. Kao prvo ja imam usb stick 2GB i na njemu za svaku pjesmu style i njegovu registraciju sa komletnim OTS, tercom i slicnim stvarcicama. Uradite jedan poseban folder u koji cete stavljati samo stylove, ovo neka vam bude baza ritmova i odavde mozete posle sa copy paste da prebacite odredjeni ritam u folder nekog pjevaca cije pjesme zelite sto profi da radite. Recimo ovako, pjevac Mile Kitic (1) folder, sve sto sviras od njega a primjer do 30 komada stylova stavljas u taj folder, zajedno sa buducim registracijama, tercama ili multipadovima isl. Recimo da si uradio 30 registracija sa pripadajucih 30 ritmova sada mozes da radis Mile Kitic 2 folder i tako nanovo u nedogled koliko usb stick pruza.
Ako si pozelio da uzmes tercu za nekog drugog pjevaca tj style, nije problem, idi na svoj ritam (pjesmu), SONG SELECT, user, psr terca, nadji tu tercu. Npr nasao si tercu A022 A mol, sada kliknes na MEMORY, OTS1,, potvrda YES, terca je prebacena na user style. Sada pod BANK kategorijom u kojoj si pokrenuo tu pjesmu, nor kao prvu, idi na edit, memory pa na 1-8 ovisi gdje si stavio tj koja je po redu pjesma, save bank i tako redom do iznemoglosti. Kada radis sa registracijom radi uvijek tako, stylovi zauzimaju jako malo mjesta pa onda radi profesionalno style+OTS+registracija i nemoze ti nitko nista

.
Jos da napomenem, ne dirajte stylove sa sredjenom registracijom jel ce vam se u protivnom desiti da vam se reg poremeti pa cete morati iznova, zato i radite posebno stylovima i reg da imate neovisne registracije, imate u onom banku folderu sto sam vam kazao sve ritmove i samo ih uvedite u vase foldere sa imenima pjevaca, toliko za sada
Dodato:
Kada se koriste midi terce naravno da vam je terca stalno aktivirana, vi to mozete zaustaviti sa NO TERCA sa harmom 061 zadnjoj po redu ili jednostavno da idete na glavni midi setup gdje takodjer mozete izabrati NO TERCA (generalno), inace uvijek bi trebali da potrezite novu kada je rijec o novom stylu, poz