Tema: Pa50 Global?
Videti jedan post
Star 26.05.2009, 11:24   #6
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Slušaj !

napravi reinstal O.S-a preko fade in/out tipke. Znači, umetni sistemsku disketu i pusti ga da obnovi OS. Tada mu ponovno daj 5 disketa s resurcama.
Kad si to napravio, uzmi neki SET za koji si siguran da nema neki bag ili krivu sys-ex instrukciju (takozvani virus).
S njega očitaj samo performance, stylove i SAMO iz program moda User1, User 2 i UserDK. Nemoj slučajno očitavat ostale programe (3,4,5...).
Tada uzmi praznu disketu i sve to presnimi kao SET na nju. Sad si siguran da ti je taj SET 100 % ispravan.
Kad jednom zahebeš global s globalom nekog drugog seta onda se dešavaju ovakovi problemi.
Tebi sad kaže da u setu nema styla koji je u prvoj performanci selektiran iako je on u USER Stylovima zato jer ti je postavka globala oštečena.
Ubuduće kad snimaš tuđe setove, tada iz njih očitaj samo style, performance (ako trebaš) i kako sam naveo iz program direktorija samo Usere 1,2 i DK. Ostalo ni u bunilu ne. Isto tako pazi da ne očitavaš setove s tercama preko oscilatora (obično se postavke nalaze u User DK). To su setovi u pravilu s Pa80, iako su naizgled slični i isti struktura i rad procesora, a i sam OS je puno jači nego na Pa50. Znači, ako želiš terce na Pa50 onda nađi SET u kojem su terce rađene samo za njega tj Pa50 (ne od Pa80).
Učini ovako kako sam ti reko i rješit češ problem.

Promijenjeno od kreso (26.05.2009 u 11:26 sati)
kreso je offline   Reply With Quote