Doduse sve je stvar ukusa i ko sta voli, medjutim imao sam brdo stalaka za klavijature nema gde nisam radio od satora na livadi do hayata. Ocu da kazem da jedan klavijaturista koji se bavi profi ovim poslom trebalo bi da ima vise stalaka pa sve u zavisnosti od tezge nosi stalak. Sto se tice Proel stalka (tronozac) 3 komada sam promenuo, odlican je stalak al dok je nov lepo je zamisljen al jeftino uradjen (bar neko moje misljenje i iskustvo) vremenom odlaze srafovi i plastike pa se sav iskrivi i pocinje da se klacka, medjutim on je pogodan da ga covek jednom namesti na neku odredjenu visinu i da se ne cackaju srafcici inace ....... desilo mi se ko za baksuz na jednoj svadbi da sam G800 tad podizao na pola sata kako sviram tako klizi dole (pa zamislite taj p...rno film 12 sati tako traje

) al da ima visinu ima nema sta. Trenutno imam rampu za 3 klavijature, X stalak sa dodatkom za drugu klavijaturu i SPYDER PRO pa ih teglim po potrebi uglavnom sam na SPYDER-u i za sad sam zadovoljan. Uostalom sve je stvar ukusa i ko sta voli nabedjivanja i ubedjivanja kupi ovo, jer je bolje zbog ovog....mislim da je suvisno treba probati videti i povuci pravi potez.