Sve ste super napisali i sa svim tim stvarima se slazem.Jeste bolje probati kutiju u sali ali ja sad nemam mogucnosti...Probacu je sigurno.Ocekivao sam mnogo vise od te kutije.Mislio sam da se od plasticne kutije te zapremine moze dobiti bass kao kod Eliminatora koji je duplo veci,od drveta, a stariji...Racunao sam da ce nova dostignuca uticati na to i ostaviti me bez daha kad budem probao Zx4...medjutim,od moje bass pedale ("noge") postade dobos ili jos gore-kanta ili kofa....Na zx4 mi se ceo bubanj i bas promenio na gore time sto u pedali i dobosu nema punoce,ko da si ih pustio preko tranzistora ili telefona...Kad to isto pustim na eliminator,ubija...Pa cak i na Sx100+ pedala i bass zvuce realnije,odnosno,bas onako kako sam ih pravio...A jos vece cudo,na Zx1 koji ima 8" bass,pedala i bass zvuce isto ko na ovim ostalim kutijama (naravno,sa manje bassa ali boja je ista).
A ukuse sam ostavio na stranu,jos u prvom postu.Ne mislim da ne treba da se svidjaju nikome ali ja nisam dobio ono sto sam ocekivao.
Pozdrav.