ma nije tajna,sto bi bila. rec je o elektricnoj gitari koju sam dobio sasvim slucajno od nekog. ali tako je dobro i verno uradjena da ti ja to ne mogu opisati,znaci obedljivo najbolje zvuci od svih koje sam dosad imao prilike da cujem pa cak i na mnogo jacim zverkama. e sad,sta je fora. taj neko ko je to pravio promenio je ime od te fabricke boje i sad se zove mislim CHOURS GTR2 ili tako nesto. znao sam za tu varijantu da probam pesaka ali ,ko sto kazes,nikad se ne dobije isto,to mi je iskustvo od skoro, kad sam tako probao da prepisem parametre od wah-wah gitare,pa je ispalo drugacije iako sam stavio skroz iste parametre.
uglavnom,ova gitara mi stoji u user-u i vec sam je postavio u dosta ritmova,a kad se s njom odsvira fospil iz "neko te ima nocas" deluje zastrasujuce dobro,a prebacio bi je na LE-a cisto da bude uvek tu,dostupna uvek..
a jel postoji fora da se nekako vidi koju je gitaru sminkao? nekako preko oscilatora ili tako nesto? tu bi trebalo da pise tacan odnosno fabricki naziv boje,zar ne?