bas cu sutra da probam da se zezam malo,pa ako uspem nesto,eto je u download da cujete. ja sam totalno pod utiscima,prosto ne mogu da verujem,ali pazi prava elektricna gitara,nema greske.
cudno kako nece lelibby da je procita a otvara ekstenziju .PCG, a i user iz pa80 ima istu ekstenziju i nece.
Dodato:
evo da nastavim...danas sam radio ovo "pesaka" od kad sam dosao sa posla ,znaci oko pola 4 ,do sad...ubio sam se ko stoka. i jednom momentu sam mislio kako se blizi kraj prepisivanju da je to pun pogodak jer jew zvucalo skroz isto ( upalio i pa80 i le i prepisivao stranu po stranu,bilo je tu jedno 21 strana sa po milion parametara,i to posebno za oscilator 1 i za oscilator 2). znaci kad je sve to bilo gotovo i kad sam sve to povezao na razglas ukapirao sam da nema veze sa zivotom tako da ovo prepisivanje i nje bas laka i dobra fora

...
ustvari sta se desava...boja na le-u i na pa80 dok je ukljucen program priblizno isto zvuce , ali fora je da ta boja ubistveno radi samo kad se pozove iz jednog performansa...a tu su posle dodati i oni efekti C i D koje na LE nema...
znaci, sta sad???