Videti jedan post
Star 14.06.2009, 09:15   #8
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Eto ljudi sad sam bas kupio rolanda GW8

ma niste me razumeli imam korga pa 800 vec 3 godine kupljen u brckom republika srpska da ne navodim firmu radi reklame.... i gotovo nema vikenda da ne radim sa njim mislim da gresite korg je super klavijatura ubacivao sam ja sve i svasta ali nisam gresio kao ostali global nikada nisam uzimao od drugih... klavijatura crkava samo ako se global stalno ucitava i menja pogotovo ako je od pa1x ili slicno....nego vec duze vremena se meracim da uzmem mp3 karticu za korga pa reko pre nego sto dam 200eura za karticu bolje da uzmem rolanda i jutros ga kupih na Ebay za 525 eura 3 meseca star pa ce da vidimo sta ta masina moze i ako sam zakleti korgovac i znam korga u dusu eto sad i rolanda da okusim bicu dete iz mesovitog braka neka se ne ljute ni korgovci ni rolandovci ...jst da je ovo najslabija vrezija rolanda ali mi balkanci samo znamo korg i roland kao za audija i golfa i nista vise mada ko je cuo i svirao GEM genesis brzo ce skontati da je to najaca ikada napravljena klavijtura za orijentalnu muziku samo sto je rijetka inema ih puno u opticaju slusao sam grke kakosviraju i kakvi su ritmovi isemplovi nijedan korg ni jamaha ani roland nisu ni blizu....eto toliko od mene.....
MT775 je offline   Reply With Quote