@ALEKSIC228 i ostali
Ako je čovjek imalo pametan znat če da mu pravilnik i nije puno potreban,kao prvo ako ste doši na muzički sajt,onda se tu priča o muzici,a ne da se šarene slova i crtkara smajličima ko u dječijem vrtiču...ok ako želim nešto naglasit da se obrati pažnja...to ču stavit u jednu boju ili podvučeni font a ne cjeli tekst.
Kao drugo pazite koga ispravljate...to čovjek več logički može zaključit po proju postova ili po kvaliteti objašnjavanja u ostalim postovima....tu moram navesti kolegu Vaxtera,Marca,Milanchea...a bio je i Nedim.To su za mene pravi poznavaoci u dosta smjerova tehnike i računalskog software-a.I kad čovjek razmisli...nema tu šta ispravljat jel znam da su u pravu.
Ako znam da sam ja u pravu...to ču i slikovno dokazat ako treba.
Kao treče...mnogi kažu zašto nema MIDI FAJLOVA a sajt se zove YU-MIDI,e pa ljudi moju riječ MIDI skoro nema veze sa "FAJLOVIMA"....fajlovi su jedno,a MIDI je drugo i to 90% ljudi mješa i ubjeđuje da je MIDI ustvari MIDI FAJL...ali nije.
I kolega Milanche je objasnio rječ MIDI iznad par postova gore.
CAPS LOCK...me osobno jako živcira i pisanje velikim slovima,a i sam to shvačam kao "deranje" ,a neugodno mi je i za oči.
Komentiranje rad moderatora...još uvjek vidim da dosta njih misle da Admin. i Moderatori imaju iste mogučnosti i ovlasti...ali nemaju.
Neki su za Roland,neki za Korg,Neki za Yamahu....i podjeljeni smo po kategorijama,tako da nismo svi za sve.
Pa da nebi bilo poslje da neko kaže "zašto taj moderator nije vidio ono,ili nije ispravio ovo i bla bla bla..." sve je napravljeno s razlogom.
Eto ukratko od mene.
Pozdrav!
|