Videti jedan post
Star 18.06.2009, 00:14   #8
Aleksic228
Banovan!

Registrovan/a dana: 10.05.2009
Mjesto: Niš - Trošarina
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini
Interesi: Muzika i Ples
Aleksic228 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

A bre ljudi šta vam je? Ja samo napisala svoje mišljenje a vi pravite ovde buku bez veze...Lepo sam rekla, ako vam se nesviđa moje mišljenje da me to ne interesuje. Ja sam rekla svoje mišljenje o pravilniku a ne da mora odma da se sve izmeni...

@vingula

Ako misliš da ja nisam pametna, onda je to tvoje mišljenje. Znam da je ovo sajt za muzičare, ali ipak treba svako da odluči sam, kako da mu izgleda post.

Nemoram ja odmah da ispravljam Vaxtera, Marca, Milanceta ili Nedima, ne radi se o tome, nego o logici. Ako si dobro pročitao moj prvi post u ovoj temi, onda znaš o čemu pričam.

Uvezi tih fajlova...naravno da 90% ljudi mešaju naziv sajta sa fajlovima, jer je to ipak potpuno ista reč...I ja sam 100% ubeđena, da dosta članova ovog sajta ne znaju šta znači reč MIDI u YU-MIDI...A meni se neradi o mešanjem tih imena, neko o tome da ja mislim da je glupo i bez veze ta zabrana postavljanja MIDI-fajlova na ovom sajtu.

Zabrana Caps locka je glupa. Ako tebi smeta to u očima ti nemoj da čitaš i gotovo. Ja nisam stari član, več noviji ali ja sam pre registracije ovde dugo pratila sajt i nikad nisam vidla post, sa preterano ubačenim smajličima ili korišćenim bojama.

Da nemaju istu moć, to mene ne interesuje ali mene jako nervira, kada neki Moderator ili Administrator BAN-uje nekoga, a drugi Moderatori ili Administartori neznaju o tome.

Pozz Aleksić228
Aleksic228 je offline