Videti jedan post
Star 20.06.2009, 23:06   #5
muamerboss
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
muamerboss befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

pozdrav,hajde da se i ja malo pozalim

imam 15 god i sviram vec duze vrijeme...svirao sam mnogo puta na nekim manjim veseljima ali me oduvijek kocila klavijatura...otac kad god hoce da kupi nesto iskrsne..sad zadnji put sam dao 700KM(350 euro) za staru yamahu psr6700,koja na se sebi nema nista..ima zapravo samo da se pravi ritmovi i snimaju na disketu..al hajd da se mogu bar praviti prelazi i varijacije,neg samo ritam i udri....al jbg nadam se da cu nekad kupiti bilo kakvu kljavu na koju mogu nabaciti kakav ritam...da sam ja kupio tu klavijaturu nebi se zalio,ali rekao sam jednom svom rodjaku da mi nadje u njemackoj i frajer samo javlja kupio sam ti klavijaturu..hajd reko on je muzicar zna on,a kljava ko nista da izvinete...i sad nemam volje za svirku..imam nekog pjevaca i imamo brdo ponuda ali nemam sa cim da sviram..jbg..da ima bar da se iznajmljuje kakva kljava ali nema ni to

druga prica:

cetvrtak 18. ovog mjeseca,dosli moj pjevac i ja da sviramo na otvaranju nekog turnira..i taman kad smo trebali mi da sviramo,tonac sprzi visoke na kutijama... bas smo sretni..kud tonac nema pojima sta su visoki ,srednji...nema pojima o muzici ali eto ima razglas i heba nas..al opet smo nekako napravili..pojacali na masteru srednje i smanjili basove,pa smo nekako svirali...jbg..da je bar kod mene dobra kljava pa hajd...
muamerboss je offline   Reply With Quote