Ja ratujem s fajlašima od prvog trenutka kad su počeli "ganjati muziku na kekse". Al, izgleda da su dobili rat. Gotovo da više nema mjesta gdje možeš sresti da gaži normalan bend u klasičnog postavi s bubnjem. Sve na aranžer, a među takvima ih je 75 % keksaroša.
I ovo što kaže kolega smt2, trebaš se ti uvježbati da pjevaš uz keksu. MIDI ne čeka, on dere i ako si zaboravio tekst možeš se hebat.
Reko sam baš frendu na zadnjoj svirci, ajmo iz zajebancije probat nešto otpjevat uz keksu. Ma nema šanse !!! Koliko je to meni šuplje, prazno, bez duše. Prsti mi plaću jer ih ne koristim i nakon prve kitice sami su počeli plesti po tipkama

Mislim da bi umro kad bi usro pjesmu radi toga što sam ju krivo otpjevo jer mi je MIDI faile pobjego.
A ovako kad poznaješ i vjeruješ u ekipu s kojom radiš znaš da uvjek možeš inprovizirati, da se možeš zajebavati, izvoditi skečeve, povezati pjesme, odsvirati aktualni hit u nekom drugom ritmu i to digne raju na noge jer i največa budala kuži da su takve improvizacije LIVE i da i makar se preseravaš i glumiš neozbiljnu budalu ipak sve radiš u živo i trudiš se to tako uraditi.