Videti jedan post
Star 05.07.2009, 15:43   #3
samuraj
Drugar foruma

samuraj's Avatar

Registrovan/a dana: 09.10.2005
Mjesto: Irig
Downloads: 270
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2
Interesi: Osim muzike, aikido, putovanje, fotografija...
samuraj befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
samuraj pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Uhhh

Kao prvo, kolega Mykeli , jeste li koristili nekad T3? Ne zelim ni da vredjam ni da omalovazavam.. ali ne treba choveka koji je postavio konkretno pitanje, cimati i shta ti ja znam..

Chovek je lepo rekao svoj problem i postavio konkretno pitanje.. Ako znate odgovor napishite, ako ne znate, nemojte da trchite, javice se vec neko ko zna...

Dragi kolega, da objasnim postupak...

Boje sa PC-a na Korg T3 se mogu prebaciti ISKLJUCHIVO putem MIDI kabla...

Preko diskete nece moci jer disketa formatirana na PC-u nece moci da se chita na Korgu T3, i obrnuto, tako da ova opcija otpada u startu...

Zamolio bih vas da potrazite u Download sekciji "boje za korgT3 sa programom" koje sam davno stavio.. tu imate 4 moja seta i program pomocu kojeg prebacujete boje...

Potreban Vam je samo MIDI kabl i spojite MIDI in od kabla (pc) na MIDI Out od T3, i MIDI Ot PC na MIDI in T3..

Na T3 sve tri opcije za Memory Protect stavite na off i mozete pocheti proces...

Ako bude josh nekih nejasnoca, slobodno pitajte...

Svima sve najbolje, i bez ljutnje...
Dodato:
Pardon sad sam malo bolje prochitao pitanje..

U SendSX-u morate da izaberete koji uredjaj (tj muzichku karticu) zelite da koristite...

Isto tako na T3 u Global-u podesite MIDI Chanel na 01...

I proverite kako ste spojili kablove na ulaze izlaze klavijature..... In na Out ... i Out na In...

Promijenjeno od samuraj (05.07.2009 u 15:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
samuraj je offline   Reply With Quote

Loading...