Videti jedan post
Star 11.07.2009, 16:31   #9
nightwalker777
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.07.2009
Mjesto: Lukač, Virovitica
Downloads: 239
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA2X, Korg TR
nightwalker777 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
nightwalker777 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od spasoje88 Pokaži Post
Evo da i ja budem od pomoci....Ako vec skidas sa neta neki ceo set, nemoj sve ucitavati u svoj Pa80! Ucitaj style, programs i performans....Nemoj da ucitavas global jer u nekim setovima ima takozvani style virus! Ljudi koji su stavljali setove na down.sekciju nisu to namerno uradili....Taj virus nemozes primetiti dok ne pocne da ti zeza KORGA! I zanima me jos koliko si platio taj PA80 sa pokvarenim zvucnikom?! (ako nije tajna) pozz
pozdrav!
evo taj set koji sam skunuo ubacio sam ga preko floppya... ali na ekranu se pokazu setovi sa flash kartice- drugo nista. ni ritmovi- ma nista¨!
zvucnik radi ali slabo.. kao da su zvukovi i pratnje koje sviraju premjesteni na desni zvucnik... mozda onaj pan sto dijeli zvucnike je u pitanjU? kako da to namjestim...
klavijaturu sam platio 1000 eura... sa navlakom, stalkom, i flash karticom..
pozzz
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od spasoje88 Pokaži Post
E da se jos na dovezem...Nisam video da si vec odgovorio....To sto ti se za levom zvucniku cuje samo bas a na desnom sve ostalo....Znaci da ti je opcijama klavijatura podeljena kako bi iz nje islo dva kabla u mixetu! To jest da ti bude na dva razlicita kanala bas i solo! Ima i za to leka! Ne mogu sad ovako napamet da ti pomognem baz kljave!
Dodato:
Moras raspakovari set u folder pa onda na flopy!
znaci tu je problem... e hvala ti puno... covjek od kojeg sam ja kupio pa80 je koristio samo razglas a ove zvucnike ne...
ako ikako mozes pomoci u vezi toga molim te napisi da rijesim taj problem...
probat cu to sad sa setom pa cemo vidjet.. hvala puno..pozzz

Promijenjeno od nightwalker777 (11.07.2009 u 16:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
nightwalker777 je offline   Reply With Quote