Citat:
Originalno postovano od spasoje88
Evo da i ja budem od pomoci....Ako vec skidas sa neta neki ceo set, nemoj sve ucitavati u svoj Pa80! Ucitaj style, programs i performans....Nemoj da ucitavas global jer u nekim setovima ima takozvani style virus! Ljudi koji su stavljali setove na down.sekciju nisu to namerno uradili....Taj virus nemozes primetiti dok ne pocne da ti zeza KORGA! I zanima me jos koliko si platio taj PA80 sa pokvarenim zvucnikom?! (ako nije tajna) pozz
|
pozdrav!
evo taj set koji sam skunuo ubacio sam ga preko floppya... ali na ekranu se pokazu setovi sa flash kartice- drugo nista. ni ritmovi- ma nista¨!
zvucnik radi ali slabo.. kao da su zvukovi i pratnje koje sviraju premjesteni na desni zvucnik... mozda onaj pan sto dijeli zvucnike je u pitanjU? kako da to namjestim...
klavijaturu sam platio 1000 eura... sa navlakom, stalkom, i flash karticom..
pozzz
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od spasoje88
E da se jos na dovezem...Nisam video da si vec odgovorio....To sto ti se za levom zvucniku cuje samo bas a na desnom sve ostalo....Znaci da ti je opcijama klavijatura podeljena kako bi iz nje islo dva kabla u mixetu! To jest da ti bude na dva razlicita kanala bas i solo! Ima i za to leka! Ne mogu sad ovako napamet da ti pomognem baz kljave!
Dodato:
Moras raspakovari set u folder pa onda na flopy!
|
znaci tu je problem... e hvala ti puno... covjek od kojeg sam ja kupio pa80 je koristio samo razglas a ove zvucnike ne...
ako ikako mozes pomoci u vezi toga molim te napisi da rijesim taj problem...
probat cu to sad sa setom pa cemo vidjet.. hvala puno..pozzz