Videti jedan post
Star 13.07.2009, 21:35   #3
EngyKorg
Banovan!

EngyKorg's Avatar

Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
EngyKorg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

e ovako priatelju najprije bih se zahvalio na pomoci oko tempa , sto se tice ritma i peglanja bubnja bassa i kontre to sam odradio na sledeci nacin pravio sam skroz nov ritam iso sam na opciju Record New Style zatim sam na opciji Style edit izkopiro na 3 varijacije tri razlicita ritma kada sam ih presluso u rekordu svi su imali istu jacinu bubnja bassa itd i kada pokusam da ispeglam ritam npr dvojku to se prenese isto i na sledecu varijaciju i nakon izlaska sa recorda idem na write style posle toga mi se opet vrate sve navedene postavke tj bubanj bass i kontra na 100 . mozda sam sta propustio u toku kopiranja ritma itd . zahvalan sam unaprijed na pomoci
Dodato:
koleka uspio sam srediti brzinu na ritmu sa onim objasnjenjem ali imam sad problem naime podesio sam u dvojici odredeni tempo koji mi odgovara npr 95 e sada kada uhvatim akord bilo koji sa 7 npr A7 tempo mi se automatski poveca na 120 . dali sam sta propustio u toku rada

Promijenjeno od EngyKorg (13.07.2009 u 23:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
EngyKorg je offline   Reply With Quote