Ma sve Ok ! Malo smo i mi skrenuli s teme i prebacili čitavu priču samo na Yamahine zvučnike.
Što se tiće čuđenja i komentara svak ima pravo na svoje mišljenje. A meni u prilog ide iskustvo i praksa i iza svojih riječi stojim. To što je netko naviko da dere gostima uho sa soundom koji dreči tako da kanali odlaze u Peack, a ujutro nakon takve svirke ferceraju membrane od "bola" i kipi pojačalo je drugi par rukavica.
Svako ozvučenje treba znat optimalno postavit i podesit mu izlaznu jačinu.
Slažem se da je navedeni Yamahin sistem daleko od savršenstva, ali i stara narodna kaže "kolko para tolko muzike". No za ono koliko košta i daje više nego dovoljno i kvalitetno.
Mene samo smeta "preseravanje" pojedinaca koji navode i spominju vanserijsku profesionalnu opremu, pljuju po Dynachordu, Yamahi, Mackie il Proelu koji su btw najzastupljeniji na ovim prostorima i pričaju bajke o modelima na koje nisu nikad svirali, a kamo li svaki dan koristili. Da ih istreseš u džepu nemaju nit za coca-colu, i onda sole pamet i prave se važni. Bolje nek se spuste s oblaka na zemlju i budu realni, jer u današnje vrijeme krize i recesije čisto sumnjam da itko svira na skuplji razglas od 3-4 soma €.