:twisted:
Nevjerovatno !
Na što je spao ovaj forum. Umjesto da se razmjenjuje znanje, mišljenja i savjeti, ovdje se doslovce kolje.
Recite mi što od toga imaju pojedinci da istiću kako su najpametniji, najiskusniji, naj, naj ...
Ma dajte ljudi. Ohladite se malo. Pa zar ne primječujete da takovim ponašanjem i pisanjem tjerate odavde stare članove i ljudi koji bi uistinu stvarno htjeli i mogli večini ovdje pomoči.
Ja sam jedan od prvih koji je odustao od sukobljavanja više. Ne ulazim više ni s kim u diskusije i rasprave. Ne repliciram više nikom pa makar bio milijun posto u pravu. Natjerali ste nas da međusobno komuniciramo preko PP-a. Istina pravi muzičar zna prepoznati i odabrati prijatelja, tako i ja trenutno komuniciram ovdje s isključivo 25 članova. Također osjetio sam na svojoj koži što svakodnevno pojedinci ovdje prolaze, pogotovo kolega Nedim koji ima znanja, ali i tanke živce pa se da pojedinim seronjama isprovocirati. Nedime oprosti mi što te spominjem kroz primjer. I sam sam bio meta napada pojedine balavurdije i nekulturnih probisvijeta, kojima je osnovni cilj prodavati pamet, vrijeđati i na lijepe oći doči do materijala koje je netko danima i noćima stvarao.
Dajte stvarno, smirite malo hormone, jer s ovakovim prepucavanjem štetite ne samo forumu nego samima sebi. Naposljetku neće više nitko dolaziti na forum. U download centru odavna nema više kvalitetnog materijala jer je omogučen doslovce pristup svima, i koji zavređuju i koji ne zavređuju.
Bilo bi pametnije da se napravi filtracija između svih članova i napravi novi forum na koji će se ulaziti preko šifre koje će admin podjeliti odabranom društvu. Ostali će ostati na prdekana forumu i mogu se klati i prepucavati do imendana. Pa neka nas ostane 50, ali 50 poštenih i pravih kolega muzičara. Treba staviti glave skupa, a ne razdvajati ih. Dvije glave znaju više od jedne, a 100 da i ne kažem.
Zato pametno dalje. Ovo nije forum bivših ili aktivnih ratnika, nedohebanih drkađija punih jaja (da mi oprostite), već mjesto gdje se razmjenjuju kulturna i umjetnička iskustva. Zapamtite : Muzika je umjetnost, a ne sredstvo za borbu. Kome nije bilo dosta rata nek ide u Afganistan ili šta ti ga ja znam već kamo gdje se kolje, ubija i muči do besvjesti.
|