Videti jedan post
Star 09.01.2007, 17:08   #7
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 131
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ban je jedna dobra stvar ako neko hoce da se rijesi sto prije clanova koji prave probleme i funkcionishe i te kako,jednom sam clanu skoro dao ban i nije se pojavljivao bar ne sa svoojih 7 IP adresa koje sam blokirao,ali i njega sa danas pustio jer vidim da ima jos gori od njega.
Znate sta momci!
Citavo ovo vrijeme,skoro 4 god. ovde ulazem trud i prvodim sate na ovom sajtu stim koliko mogu da bi pomogao nekome,i necu vise da se raspravljam takodje necu dozvoliti da ovo sve toliko daleko ode da pocne neko nekome da prijeti i opet da izaziva.
Covjek moze jednom da preleti post pa da nesto pogresno shvati i stim da napadne covjeka ( i meni se desilo) ali sam se izvinuo covjeku i sve je ok.Ali ovde se radi konstantno prozivanje i opet jedno te isto.
Dok su ovde drugi pisali postove i pokusavali da objasne i prosire svoje znanje drugima,uvjek se desilo ako ne svadja onda bar da se umjesha neko pa da okrene temu i nastavi sa nekom budalastinom,komsinicom,zelenoj travi,pa gdje si ti i tako prekine se sto je zapoceto.
Imam samo jedno da kazem!
Niko vas netjera da odgovarate niti morate,ako vam neko ne odgovra i niste voljni da komentarisete sa njim onda sve to lijepo zaobidjite i nadjite se bi temu koja vam odgovara,ali u ovom slucaju nema te kategorije gdje bi sve ovo mogao da svrstam.
Ovo pisem ali pomisljam da sa LUD ili da nesto nije u redu samnom.
Kolegijalno sam vas molio da prestanete i da pokusate da sve to zaobidjete i sve ponekada i kroz neku shalu ali vidim da nema sa vama nicega niti kolegijalnog niti korisnog.

Onaj ko misli da nema prijatelja na ovom sajtu i da nije za njega neka SLOBODNO IDE KAKO JE I DOSAO !

SRETNO!

PS:
Ali siguran sam da ce mnogi da se vrate jer ovde su nasli za dzaba prvu dobru boju,ritam i citav set i prijatelje sa kojima su mogli nesto da podijele ali sada se ovako zauzvrat vraca.
yu-midi je offline   Reply With Quote