Tema: Mrzim...
Videti jedan post
Star 20.07.2009, 08:36   #100
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

sa svima se slažem svaka čest malo stara tema al pravajer nije u ovom poslu sve tako sjajno
- ja mrzim kad pjevam na svadbi već 5-6 sati a onda niđe nekakav kolega koji ko slučajno baš tad ne radi pa bi ko otpjevo nešto a ima takvih baš mu je jedan prijatelj reko da navrati bit će tu u svadbi onda prijatelj je dobar sa mladoženjom pa kažu da može zapjevat onda oon oće pokazat svoje kvalitete al ne hebem više takve neide care ovde ja radim večeras.
- kad pjevačici na gažu dođe muž ili momak pa malo popije i proradi ljubomora pa joj razbije mikrofon pred gostima a mislim da i ona to mrzi
- kad dođu na svirku kolege koje razvaljuju pa sa gazdom pričaju kako ovi što sviraju nemaju pojma a oni su ko baš slobodni a puno su bolji
-kad muzičari rade ispod svake cijene samo da mogu pričat kako imaju posla ja razmišljam ovako bolje u jednoj svadbi uzet 500 € nego u dvi doduše u subotu smo nas tri imali svaki po 400 al hajd sad
-kad gazda počme da se mješa u poso i da govori šta da se svira
-kad sviramo akustiku u pratnji a ljudi govore možel to malo jače
-kad dogovaram svadbu i kažem cijenu onad traže da se svira i pratnja preko dana za iste novce
-kad pijana budala plati pjesmu i ti mu je otpjevaš a on nije čuo pa traži ponovo
-i uglavnom počeo sam da mrzim i ovaj posao nažalost a sve je počelo iz ljubavi prema pjesmi al šta ću treba mi lova
-mrzim one koji ovdje poskidaju semplove i boje pa ih prodaju kao da je njihovo
- al volim brate kad je veselo gdje sviram gdje su gosti raspoloženi za veselje u početku sam volio kad dobijemo aplauz al sad više volim pare
martinez je offline   Reply With Quote