ja sam radio jedno vreme u teretani u bg(dok mi gazdu nisu ubili),i svakakvih sam budala video,cepaju metan.dek,anadrole..najgore dodje mator covek,inspektor u policiji,dize benc vristi,i hvali mi se kako je dekno neke steroide,a ima 45 godina..strasno..nemoj to nikad da koristis..jedan doktor u teretani mi je rekao da ti je 10% vezba a 90% ishrana,jer mozes ti vezbati ko nenormalan a ne nahranis misic kako treba,onda bolje da nisi ni vezbao..od tih suplemenata za tebe kao pocetnika najbolje uzmi neki mass gainer,sa odnosom ugljenih hidrata i proteina 2:1,i onda kad steknes zeljenu masu mozes da uzmes cist whey protein,samo da odrzavas,jer od 100% prteina neces dobiti nepotrebnu visak masu..ja vezbam oko 4 godine,sa prekidima,i za to vreme sam popio 2 kutije kreatina 1 kutiju proteina i 1 kesu mass gainera,sad kad manje vezbam,odnosno ne idem u teretanu vec vezbuckam po kuci,pijem samo glutamin,a i to neredovno,od hrane cepaj povrce voce,meso,pirinac,soju przenu,sve sa mnogo proteina,gledaj da unosis dovoljno kalorija,pomnozi svoje kg sa 30(mislim da je 30) i dobices optimalan broj kalorija koje treba da uneses dnevno..pozdrav