ne brini nije strasno, ja mogu da ti poshaljem kartu, ali dok ne budesh u mogucnosti da ratujesh ne treba ti, znaci kad budes dobio veci level napisace ti YOU CAN FIGHT IN A WAR NOW i prati stampu da ne ratujes bezveze, a kad budes prvi put ucestvovao u borbu samo jednom klikni na FIGHT i onda ides na opciju HEAL, zapamti kad budesh kasnije ulazio u borbe nikad nemoj da ti WELNESS padne ispod 55 jer bolnica ti daje max 50 welness-a.
Znaci prvi put kad budes ratovao to ovako treba da izgleda taj dan, radi, treniraj, ako imas para kupi najjeftinije oruzje, pa onda ratuj jednom samo i tad na HEAL da bi ti welness poraso na 100%.
a kasnije mozes ratovati sve dok ti ne padne snaga na 50.
Ovo vazi za sve: kad se registrujete birajte svoju zemlju, ali kasnije gledajte koja regija ima bolnicu sa 5 zvezdice jer vam treba da bi ste mogli da ratujete, ako vam treba nesto slobodno mi se obratite za pomoc, i ovde i na eRepublic tamo sam "jabre"
Srecno igranje.
Dodato:
i zamolio bi clanove da se registruju preko ovog linka jer tako dobijam poene tamo da bi mogao da odrzavam firmu, ako nas bude vise odavde sa foruma dobicu vise poena i kreiram firmu YU - MIDI :-) javite se tamo slobodno svi koji ste sa naseg foruma da se organizujemo nebitno ko je iz koje drzave ako nekom treba pomoc da se nadjemo jedan drugom, pozz.
Dodato:
ako neko hoce da radi u eRusiji, odlicne plate kod mene u firmi za sve sa yu-midi foruma samo se javite tamo na pm.
Promijenjeno od x3meSRB (30.07.2009 u 15:04 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|